FAQ

QMund ta di sa shpejt mund ta marr makinën pasi të transferoj depozitën?

A

Zakonisht, nëse sasia është më pak se 20 njësi, ne mund t'i dorëzojmë makinat me 5-10 ditë. Ne do të përpiqemi t'ju dërgojmë makineritë tona sa më shpejt që të jetë e mundur.

QCili është afati i pagesës?

A

Si depozitë normale 30% T/T, 70% T/T para dërgesës. L/C, terma tjetër pagese mund të negociohet.

QA keni shërbime të tjera?

A

Qëllimi i kompanisë sonë është të përmbushë kënaqësinë tuaj, shërbimet tona duke përfshirë çmimin më të mirë, transportin dhe paketimin, garancinë afatgjatë dhe rezervimin e hapësirës së ngarkesave.

QKëto makina janë origjinale?

A

Po, makina jonë është e gjitha origjinale. Nëse jeni të interesuar, ne do t'ju dërgojmë disa imazhe dhe targa.

QPse duhet të blini nga ne jo nga furnitorë të tjerë?

A

Ne jemi të garantuar nga prodhuesi me çmimin më të ulët.
Ne gjithmonë mbajmë integritetin së pari, bashkëpunimin së dyti.

QÇfarë mund të blini nga ne?

A

Shitje ekskavatoresh te perdorura, prodhim pjese ekskavatoresh, pjese te perdorura çmontuese.

QSi mund të garantojmë cilësi?

A

Gjithmonë një mostër para-prodhimit para prodhimit në masë;
Gjithmonë Inspektimi përfundimtar përpara dërgesës; Regjistroni videon e dorëzimit sipas nevojës.

QKush jemi ne?

A

Ne jemi të vendosur në Shangai, Kinë, Prodhimi i pjesëve të ekskavatorëve, Shitjet e ekskavatorëve të përdorur, fillojnë pjesët e çmontimit të ekskavatorit të përdorur.
Shes treg ekskavatori te perdorur per 20 vjet Prodhim pjese ekskavatori per 10 vjet.Të lutem shko
mesazh

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet