Lajme

A do të jenë ekskavatorë të përdorur të prekur nga temperatura e lartë?

Shikime 43 shkurt 07,2023

Tani nuk bëjmë dot pa ekskavatorë. Me zhvillimin e shpejtë, gjithçka lidhet me teknologjinë. Në të kaluarën, të gjitha shtëpitë ndërtoheshin me dorë deri në përfundimin e punimeve. Por në ditët e sotme, me zhvillimin e shpejtë të shoqërisë, ndërtesat ndërtohen me teknologji të lartë dhe njerëz. Prishja dhe ndërtimi i shtëpive janë të pandashme nga ekskavatorët. Mos e nënvlerësoni. Me ndihmën e tyre, ne mund të përshpejtojmë shumë ndërtimin e shtëpisë. Pra, a do të ndikohet funksioni i ekskavatorit nga temperatura e lartë kur ekskavatori punon për një kohë të gjatë?
Njerëzit kanë mendime të ndryshme për blerjen e ekskavatorëve, kështu që ata zgjedhin marka të ndryshme. Për shkak se modeli është i ndryshëm, edhe ambienti i punës është i ndryshëm. Cilët faktorë do të ndikojnë në funksionimin e ekskavatorit? Nëse ekskavatori ynë punon në një mjedis me temperatura të larta, mot me shi dhe rrezatim të lartë në ajër, ai do të ndikojë në funksionin e tij të shpërndarjes së nxehtësisë. Nëse temperatura është shumë e lartë, kjo do të zvogëlojë efikasitetin e punës, kështu që është gjithashtu shumë e vështirë për inxhinierët të punojnë. Fërkimi midis tufës dhe frenave të ekskavatorit tonë do të gjenerojë gjithashtu temperaturë të lartë, konsumim dhe madje djegie. Kështu që ne duhet të shtoni vaj lubrifikues në makinë, i cili mund të zvogëlojë konsumin dhe të përmirësojë funksionin e ekskavatorit, në mënyrë që inxhinierët tanë të mos punojnë aq shumë.

Të lutem shko
mesazh

Kategoritë e nxehta

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet