Makinë vemje

Makinë vemje

Shtëpi> Produkt > Makinë vemje

Makinë vemje

Caterpillar Corporation (NYSE: CAT) është themeluar në vitin 1925, dhe selia e saj ndodhet në Illinois, SHBA. Është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të makinerive të ndërtimit dhe pajisjeve të minierave, motorëve me gaz dhe turbinave industriale me gaz, dhe një nga prodhuesit më të mëdhenj të motorëve me naftë në botë.

Të lutem shko
mesazh

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet