Na Kontaktoni

Shtëpi> Na Kontaktoni

Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Si të kontaktoni me ne?

Adresa: Kati 1, Ndërtesa 1, Nr. 1755, South Hongmei Road, Minhang District, Shanghai

Tel / WhatsApp / WeChat: + 86 13917078637-

E-MAIL: [email mbrojtur]

WeChat

WeChat

WhatsApp

WhatsApp

Bisedoni me ne

Ndonjë pyetje?
Ra i lirë
Kontakt

Që nga themelimi i saj, Asia Juexiang Construction Machinery i përmbahet parimit të "Një bashkëpunim, miq të përjetshëm".

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet