Produkt

Produkt

Ne jemi të specializuar në shitjen dhe zëvendësimin e makinerive të reja, shitjen e telefonave të dytë celularë, dhënien me qira të makinerive të ndërtimit, qiradhënien e materialeve të ndërtimit dhe biznese të tjera të ngjashme. Platforma e rrjetit të ekskavatorëve të kompanisë për industrinë e makinerive të ndërtimit për të ofruar plotësisht falas për prodhuesit globalë të makinerive të ndërtimit shërbime të kërkimit të modeleve të markave të reja të ekskavatorëve, për ndërmarrjet e lidhura për të ofruar shitje të reja ekskavatorësh, tregtimin e ekskavatorëve të përdorur, shërbimet e vlerësimit.

Të lutem shko
mesazh

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet