Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth nesh > Profili i kompanisë

Që nga themelimi i saj, Asia Juexiang Construction Machinery i përmbahet parimit të "Një bashkëpunim, miq të përjetshëm". Nëpërmjet përpjekjeve për të fituar besimin e shumë klientëve të njohur. Pas vitesh punë të palodhur, kompania i ka shërbyer gjithmonë shoqërisë me të njëjtën cilësi të mirë nën përpjekjet e përbashkëta të të gjithëve dhe ka fituar vlerësime nga të gjitha sferat e jetës. Misioni ynë është të marrim si qëllim kënaqësinë e klientit, në përputhje me politikën e biznesit për të kursyer shqetësimin tuaj, duke kursyer përpjekje dhe kursyer para, plot shërbime të sinqerta për ju, kënaqësia juaj është motivimi ynë! Ekipi profesional i shërbimit, makineri dhe pajisje me cilësi të lartë, integriteti i konceptit të shërbimit, makineritë e ndërtimit Asia Juexiang janë zgjedhja juaj pa keqardhje! Në Azi, ne jemi agjenti i vetëm për shitjen dhe shërbimin pas shitjes së ekskavatorit dhe serive të tjera të produkteve të makinerive të ndërtimit të China Machinery Heavy Industry Group, një ndërmarrje shtetërore në pronësi të Komisionit të Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Aseteve në pronësi të shtetit. Ne jemi të specializuar në shitjen dhe zëvendësimin e makinerive të reja, shitjen e makinerive të përdorura, dhënien me qira të makinerive të ndërtimit, qiradhënien e materialeve të ndërtimit dhe biznese të tjera të ngjashme. Platforma e rrjetit të ekskavatorëve të kompanisë për industrinë e makinerive të ndërtimit për të ofruar plotësisht falas për prodhuesit globalë të makinerive të ndërtimit shërbime të kërkimit të modeleve të markave të reja të ekskavatorëve, për ndërmarrjet e lidhura që ofrojnë shitje të ekskavatorëve të rinj, tregtimin e ekskavatorëve të dorës së dytë, shërbime vlerësimi.

Të lutem shko
mesazh

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet