首页 banderola1
首页 banderola2
首页 banderola3

Produkti ynë

Shitet makineri Sany, Eskavator i perdorur

Makinë Kobelco
Sany Mechine

Makinë Kobelco

KUSH JEMI NE

Asia Juexiang
Ndërtim Makineri

Profili i kompanisë

Që nga themelimi i saj, Asia Juexiang Construction Machinery i përmbahet parimit të "Një bashkëpunim, miq të përjetshëm". Nëpërmjet përpjekjeve për të fituar besimin e shumë klientëve të njohur. Pas vitesh punë të palodhur, kompania i ka shërbyer gjithmonë shoqërisë me të njëjtën cilësi të mirë nën përpjekjet e përbashkëta të të gjithëve dhe ka fituar vlerësime nga të gjitha sferat e jetës.

Asia Juexiang Makineri ndërtimi
Asia Juexiang Makineri ndërtimi
Asia Juexiang Makineri ndërtimi
Asia Juexiang Makineri ndërtimi
video

Prezantimi i rastit

Misioni ynë është të marrim kënaqësinë e klientit si qëllim, në përputhje me politikën e biznesit për të kursyer shqetësimin tuaj, duke kursyer përpjekje dhe kursim
para, plot shërbim të sinqertë për ju, kënaqësia juaj është motivimi ynë!

Industry News

Kur përdorim ekskavatorë të përdorur Xiaosong, duhet t'i kushtojmë vëmendje shumë masave paraprake të funksionimit

07 shkurt 2023

Now we can't do without excavators. With the rapid development, everything is related to technology. In the past, all houses were built manually until the completion of works .But nowadays, with the rapid development of society, buildings are built wi...

07 shkurt 2023

Të lutem shko
mesazh

Mbështetja e TI Nga Makineri ndërtimi Asia Juexiang

Copyright © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery by injnet - Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet